top of page
  • teammatt4kika

Team Matt haalt geld op voor KiKa met High Tea


Het was afgelopen zondag smikkelen en smullen tijdens de High Tea voor KiKa bij de Buurtvrouw in Schiedam. Het evenement werd dit jaar voor de vierde keer door de vrijwilligers van Team Matt georganiseerd. Ook dit jaar was het evenement compleet uitverkocht en kan het team 1.137 euro aan het sponsorbedrag voor de Run for KiKa op 19 mei in Rotterdam toevoegen. 


"Dit jaar rent Team Matt voor de zesde keer de Run for KiKa in Rotterdam," vertelt Anneke van Wurmond, oprichtster van Team Matt en oma van Matt. "Ieder jaar organiseren we een aantal kleine evenementen om het sponsorbedrag extra hoog te maken, zoals dus de High Tea voor KiKa bij de Buurtvrouw in Schiedam. Het is inmiddels al bijna een begrip geworden en veel van de deelnemers komen ieder jaar." Naast potjes verse thee en zelfgemaakte hartige en zoete hapjes, kregen de deelnemers ook een muzikale traktatie voorgeschoteld. Anneke van Wurmond: "Als verassing kwam niemand minder dan Frank ik Person kwam de middag met een swingende noot afsluiten. Een fantastisch gebaar dat hij dat wilde doen! We zijn erg blij met hem, de Buurtvrouw en al onze vrijwilligers die zich allen belangeloos inzetten voor dat ene doel: Stichting Kinderen Kankervrij!"


Meer evenementen

Op de vraag of Team Matt nu stil blijft zitten tot aan de Run for KiKa, antwoordt Anneke van Wurmond 'zeker niet': "We organiseren nog een Bingo bij Speeltuinvereniging Crooswijk en

bij DFC Schiedam organiseren we op 17 mei, vlak voor de Run for KiKa een Bonte Avond. Een avond vol optredens, spelletjes, hapjes, drankjes, een loterij, maar vooral veel gezelligheid! Voor 5 euro is iedereen welkom en de opbrengst gaat naar KiKa."

5 views0 comments

Recent Posts

See All

Team Matt ook in 2020 weer aan de start

Ook in 2020 verschijnt Team Matt weer aan de startlijn voor de Run for KiKa in Rotterdam. Deze keer is wel iets anders dan voorgaande jaren: het is dit jaar een night run. Dat betekent in het donker r

bottom of page