top of page

Je gezondheid is het allerbelangrijkste. De afgelopen twee jaar hebben we ons aan de regels van het RIVM gehouden en hebben daardoor helaas maar weinig evenementen kunnen organiseren. Maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. De ouders van Matt hebben als kado voor hun bruiloft een bijdrage voor KiKa gevraagd en daarmee een prachtig bedrag opgehaald. De dames en heer van Gien's Wolclub hebben de leukste handwerkjes gemaakt en via het internet verkocht. 

Nu de restricties zijn opgeheven zijn we druk bezig om weer leuke evenementen op het programma te zetten.

handpaars.gif

HOU ONZE WEBSITE EN SOCIAL MEDIA GOED IN DE GATEN!

19466248_1439700142763921_4635821965423282986_o.jpg

OVER TEAM MATT

Kanker is een verschrikkelijke ziekte die de wereld uit moet. Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) zet zich in om fondsen te werven voor onderzoek naar een geneesmiddel voor (kinder)kanker en betere behandelmethoden. Al jaren organiseert de stichting de Run for KiKa in onder andere Rotterdam. 

 

Toen bij Matt de ziekte werd ontdekt, besloot zijn oma Anneke van Wurmond de Run for KiKa te gaan lopen. Ze kreeg veel support en hulp van familie, vrienden en kennissen en zo werd ‘Team Matt’ gevormd. Inmiddels gaat het goed met Matt, maar er zijn helaas nog veel te veel kinderen die hulp kunnen gebruiken. Dus zet Team Matt de strijd voort.

Handroze.gif

OVER TEAM MATT

High Tea voor KIKA

Helaas wordt er dit jaar geen Run for KiKa in Rotterdam georganiseerd, maar wel de High Tea voor KIKA. 
Zondag 11 september (vanaf 14.00 uur) wordt het weer smikkelen en smullen bij De Buurtvrouw in Schiedam. Kaartjes kosten 20 euro en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan t/m woensdag 7 september via deze link. Kan u niet aanwezig zijn, maar wilt u wel bijdragen aan het goede doel? Dat kan via de actie-pagina van Team Matt: klik hier. 

High tea voor Kika 2016 2.jpg
handafdruk-zwart.gif
bottom of page