HALLO WIJ ZIJN TEAM MATT

Kanker is een verschrikkelijke ziekte die de wereld uit moet. STICHTING KINDEREN KANKERVRIJ (KIKA) zet zich in om fondsen te werven voor onderzoek naar een geneesmiddel voor (kinder)kanker en betere behandelmethoden. Ieder jaar organiseert de stichting de RUN FOR KIKA in onder andere Rotterdam. 

 

Toen bij Matt de ziekte werd ontdekt, besloot zijn oma Anneke van Wurmond de Run for KiKa te gaan lopen. Ze kreeg veel support en hulp van familie, vrienden en kennissen en zo werd TEAM MATT gevormd. Inmiddels gaat het goed met Matt, maar er zijn helaas nog veel te veel kinderen die hulp kunnen gebruiken. Dus zet Team Matt de strijd voort en rent dit jaar voor de ZEVENDE KEER mee. 

 

Team Matt kan niet stil zitten en ook dit jaar organiseren we weer diverse evenementen om dat sponsorbedrag zo hoog mogelijk te krijgen. U kunt ons dus op verschillende manieren helpen op Stichting Kinderen Kankervrij te helpen! Door een leuke middag of avond te hebben, door mee te rennen in de Run for KiKa of door een renner of het Team te sponsoren.

 Een kleine selectie uit 6 jaar Team Matt